Bara några timmar kvar nu!!!!!!!!!!!!


1 dag kvar!

Hej alla glada där ute! Nu var det länge sedan vi gjorde ett blogginlägg men som ni förhoppningsvis förstår har vi haft väldigt mycket att göra under den senaste tiden. Idag har vi besökt lite olika grundskolor här i enköping för att berätta om vårat projekt och för att sätta upp lite reklamlappar. Nu är det bara en dag kvar och det jobbas flitigt på vårat projektarbete för att arbetet ska bli färdigt!






23 november

Det börjar dra ihop sig till premiären av årets julkalender. Vi jobbar på för fullt och försöker få allt färdigt!


22 november

Ännu en fullspäckad dag!
Idag har vi fortsatt filma men också tagit hand om sponsringen. Nu är det bara 9 dagar kvar till den 1:a december då vårat första avsnitt visas. Vi är alla spända på resultatet!

Nu syns vi också på westerlundskas hemsida, klicka här för att komma dit.


Sponsring!!

Nu tar vi helg från julkalender och återvänder på måndag igen, med nya bilder och filmer.

Är ni sugna på att vara med och sponsra vår kalender och samtidigt marknadsföra er själva/ert företag så kan ni maila oss på [email protected] Passa på att ta chansen och vara en del av julkalendern som kommer bli en succé i vinter! ;-)

19 november

Ännu en dag med mycket saker att göra. Idag har vi ägnat hela eftermiddagen till att göra iordning reklamblad.

Har ni frågor eller funderingar kan ni alltid hör av er till: [email protected]

Här får ni ett smakprov av julkalendern ;)



Observera att detta är en blooper! ;)

FILMNING

Filmning pågår just nu. Fullt upp hela dagen.



17 november

Idag har vi skrivit nationella prov i Svenska B så det största fokuset har vart där, men att fixa lite sponsorer är det tänkt att vi ska göra i eftermiddag :-)

FILMNING PÅ G!

Hej alla läsare! Här sitter vi och jobbar för fullt. Just nu spelas en massa musik medan jag (emma) och jocke filmar och sliter. Vi alla har varit här sedan 8 imorse och det går grymt bra i studion! Tyvärr är ju viktor sjuk men vi hoppas han blir frisk snart igen.

Vi har hunnit både agerat, sjungit och dansat. HÄRLIGT!








VACKERT!

/ Emma och Jocke

Nisse och hans vänner..

Nu är allt fixat för att börja filma imorgon, spännande :-)


Imorgon läggs bilder från filmningen ut här på bloggen.


15 November

Nu börjar det närma sig filmningsdags! ska sätta upp filmduken osv i eftermiddag och fixa så att allt är klart till imorgon bitti. Vi återkommer med mer information imorgon :-)

VÄLKOMNA!

Hej och välkomna till bloggen som ska handla om vårt projektarbete. En julkalender till december 2010.

Vi är sex stycken elever från teknikprogramet på westerlundska gymasiet som tillsammans skapar en spännande julkalender. Anna Ström, Linn Gustavsson, Emma Lindgren, Anna Jigler Envall, Viktor Winkvist & Joakim Thor. Arbetet har nu pågått under några månader. Våran idé är att varje dag under december månad (fram till julafton)  lägga ut ett avsnitt på en webbsida, som berarbetas, ifrån vår julsaga. Förutom julkalendern kommer det även att hållas en tävling, där de tävlande ska svara på en fråga varje dag från den 1-24 december. Frågorna finns i varje lucka. Det kommer finnas fina priser som lottas ut till er som vinner. Det återkommer vi till senare.

Vi kommer att hålla er uppdaterade här på bloggen hur arbetet går för oss.
Så kika gärna in och kolla så ofta ni kan!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0